Αυτή είναι η αιτία θανάτου του πρώην βουλευτή - Κατέρρευσε στην παραλία

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 69 ετών άφησε ο πρώην βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας και επί σειρά ετών, στέλεχος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Μανώλης

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους», ο πρώην βουλευτής είχε πάει το πρωί της Παρασκευής (07/06) για μπάνιο στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης, μαζί με φίλους του.

Λίγη ώρα μετά ένιωσε αδιαθεσία και θέλησε να φύγει με το αυτοκίνητό του.

Όμως, την ώρα που κατευθυνόταν σε αυτό κατέρρευσε. Οι φίλοι του κάλεσαν το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Γιάννη Μανώλη έχει προκαλέσει θλίψη στον πολιτικό κόσμο, ενώ η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα που υπηρέτησε επί σειρά ετών, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την αιφνίδια απώλεια του πρώην βουλευτή Γιάννη Μανώλη», αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ. «Ως βουλευτής της Παράταξής μας, γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, μέλος της Οικονομικής και Κοινωνικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας και ιδρυτικό μέλος της ΚΙΠΑΕΑ (Κίνηση Ειρήνης) ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική και κοινωνική δράση. Αγάπησε και τίμησε την ιδιαίτερη Πατρίδα του, την Αργολίδα. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», προσθέτει η Πειραιώς.

Ποιος ήταν ο Γιάννης Μανώλης

Ο Γιάννης Μανώλης είχε γεννηθεί στις 31 Οκτωβρίου 1950 στο Αραχναίο και σπούδασε τεχνολόγος-μηχανικός.

Από το γάμο του με την Γεωργία Μανώλη-Κοντογεωργίου απέκτησε μια κόρη και έναν γιο.

Το βιογραφικό του

2004 Εκλέγεται πρώτος Βουλευτής στο Νομό Αργολίδας με τη Ν.Δ.
2007 Επανεκλέγεται πρώτος Βουλευτής στο Νομό Αργολίδας με τη Ν.Δ.
2012 Αποχώρησε από την Νέα Δημοκρατία όπου διετέλεσε και επικεφαλής της γραμματείας Συνδικαλιστικού του κόμματος. Για λίγους μήνες συνεργάστηκε με τους Ανεξάρτητους Ελληνες από όπου επίσης αποχώρησε.
2014 Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Πολιτικές / Κοινωνικές Δραστηριότητες

1998-2004 Γενικός Γραμματέας Γ.Σ.Ε.Ε..
1998–2004 Μέλος της Οικονομικής και Κοινωνικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
1995-1997 Αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας.
1986 Ιδρυτικό Μέλος της ΚΙΠΑΕΑ (Κίνηση Ειρήνης) και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής.