Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του 27χρονου που αυτοκτόνησε

Το «τελευταίο» αντίο στον 27χρονο Παναγιώτη, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας στο κενό από την Πύλη Ιησού στο κέντρο του Ηρακλείου, είπαν το μεσημέρι της Τετάρτης η οικογένεια, οι φίλοι και οι γνωστοί του.

Τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς του και ο αδερφός του, οι οποίοι ήταν από τους πρώτους που τον είδαν νεκρό στο οδόστρωμα, λίγα μέτρα μακριά από το κατάστημα που διατηρούν στην περιοχή.

Η τελευταία επιθυμία του 27χρονου

Στην κηδεία του βρέθηκαν (και) οι φίλοι του από το club της ΑΕΚ στο Ηράκλειο. Αυτή ήταν, άλλωστε, η τελευταία επιθυμία του. Να δει όλο το club σαν «μια γροθιά» στην κηδεία του.

«Συγγνώμη για τον πόνο που θα προκαλέσω»

Ο 27χρονος περίπου μία ώρα πριν κάνει τη «βουτιά» θανάτου έκανε μία ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook ανακοινώνοντας την απόφασή του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr στην ανάρτησή του ζήτησε «συγγνώμη» για τον πόνο που θα προκαλέσει στην οικογένειά και τους φίλους και ζήτησε από οποιονδήποτε μπορεί να στηρίξει την οικογένειά του.

Σε ό,τι αφορά στους λόγους που τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του, έγραψε: «Δε φταίει μια γυναίκα, αλλά το κεφάλι μου (και απλά αυτό ήταν ένας ακόμα λόγος για τη σημερινή μου πράξη. Μην την πειράξετε».

Την τελευταία του ανάρτηση συνόδευσε με ένα τραγούδι