Αυτή και αν είναι είδηση! Η Μάγδα Τσέγκου πάει στο ONE απέναντι στον Γ.Αυτιά… και δείτε την ειρωνία της τύχης!

Αυτή και αν είναι είδηση….

Η αγαπητή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος είναι γνωστό πως ήταν στην παρουσίαση αλλά και αρχισυνταξία της εκπομπής για 9 χρόνια μαζί με τον Γιώργο Αυτιά.

Δυο κατά σειρά καλοκαιρινές σεζόν ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής και απέδειξε πως «μπορεί και μόνη της καλά», γεγονός που πολλοί δεν εύχονταν να συμβεί για ευνόητους λόγους…

Η Μάγδα απολύεται στις 17 Οκτωβρίου του 2017 από το κανάλι του φαλήρου και η είδηση «σκάει» σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία, με τα σενάρια να φουντώνουν για την μεταξύ τους κόντρα με τον Γιώργο Αυτιά.

Μέχρι σήμερα δεν έγινε ποτέ γνωστό το πως και γιατί, βρέθηκε εκτός ΣΚΑΙ.

Πέρασαν δύο χρόνια και η ίδια ασχολήθηκε με οτιδήποτε άλλο εκτός από την τηλεόραση, αν και της είχαν γίνει τρεις προτάσεις αλλά καμία δεν ήταν αυτό που ήθελε για να την κάνει να επιστρέψει πίσω στον τηλεοπτικό φακό που βρισκόταν για 20 χρόνια περίπου.

Η Μάγδα περίμενε, περίμενε με υπομονή και ακολουθούσε την τακτική του καλού σκακιστή.

Καμία βιασύνη και καμία κίνηση για να μην καεί τηλεοπτικά, όπως έχουν κάνει πολλοί τηλεοπτικοί αστέρες προκειμένου να μην μείνουν εκτός χώρου και να υπάρχουν έστω οπουδήποτε τηλεοπτικά.

Η Μάγδα Τσέγκου έκανε ακριβώς το αντίθετο και της βγήκε σε καλό, ή για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους καλύτερα δεν μπορούσε να της βγει!

Ασχολήθηκε με τις δημόσιες σχέσεις πολιτικών προσώπων, με το site της, αλλά και με διάφορα projects μένοντας στον χώρο αλλά μέσω άλλης ιδιότητας. Έξυπνο !

Κάπως έτσι δεν κάηκε !

Ο καιρός πέρασε και μέρες τώρα κυκλοφορεί η φήμη πως «έκλεισε» με το one του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Σταμάτης Μαλέλης έκανε την κίνηση ματ όπως την χαρακτήρισαν πολλοί.

Η γνωστή δημοσιογράφος πέρασε την πόρτα του καναλιού και όλα δείχνουν πως η μεταξύ τους συμφωνία είναι πλέον δεδομένη αν και η ίδια κρατάει κλειστά τα χαρτιά της προς το παρόν.

Η Μάγδα Τσέγκου επιστρέφει στην πρωινή ενημερωτική ζώνη και θα παρουσιάζει την εκπομπή του Σαββατοκύριακου απέναντι απ τον Γιώργο Αυτιά 7-11 πμ .

Η ειρωνία της τύχης είναι πως διανύουμε ήδη τον μήνα Οκτώβριο και αν σκεφτεί κανείς δύο χρόνια πριν που ήταν και που είναι …. εεεε το μυαλό όλων πάει στην γνωστή λαϊκή ρήση «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται πάντα κρύο» και μάλιστα την ώρα που πρέπει.

Σίγουρα δεν μπορεί κανείς να πιστεύει πως θα ξεπεράσει σε νούμερα τον ΣΚΑΙ, όμως πιστεύουν όλοι πως μια μονάδα να τσιμπήσει από όλα τα αντίπαλα κανάλια, (ΑΝΤ1-OPEN-SKAI-ΕΡΤ) ξεκινάει με μία καλή βάση.

Από εκεί και πέρα χρόνος και χώρος υπάρχει για να στηθεί μία καλή και δυνατή εκπομπή που θα είναι δίπλα στον πολίτη.

Τα ξέρει η Τσέγκου αυτά, γιατί όπως είπαμε είναι παλιά καραβάνα και έχει στήσει επιτυχημένες εκπομπές δίνοντας βήμα στον πολίτη.