ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ τo sms του Κυριάκου Μητσοτάκη στα κινητά των βουλευτών του το βράδυ της Κυριακής

Το βράδυ της Κυριακής 26ης Μαΐου, με τη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ να αγγίζει τις 10 μονάδες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω ενός sms που απέστειλε στους βουλευτές του, θέλησε να τους τονίσει τη στάση που πρέπει να κρατήσουν την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το sms του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο εστάλη στα κινητά των βουλευτών του ανέφερε: «Σας ευχαριστώ για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί. Παρακαλώ να είμαστε προσεχτικοί, σεμνοί και συγκρατημένοι. Καλό αγώνα».

Να σημειωθεί πως στη δήλωση που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων από το υπουργείο Εσωτερικών ζήτησε σκληρή δουλειά.

«Η Ελλάδα έχει ταλαιπωρηθεί πολύ», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Δεν περιμένει πανηγύρια, αλλά σκληρή δουλειά. Στην καρδιά μου δεν υπάρχουν πολλοί, δεν υπάρχουν λίγοι. Υπάρχει μόνο η Ελλάδα, όλες οι Ελληνίδες, όλοι οι Έλληνες. Από αύριο ξεκινώ ένα καινούργιο αγώνα. Θα γυρίσω και πάλι ολοκληρη την Ελλάδα για να πείσω όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες ότι αξίζουμε την ευκαιρία. Για να κάνουμε μαζί πραγματικότητα την ελπίδα που γεννιέται σήμερα σε μία πορεία αναγέννησης της χώρας από την οποία κανείς δεν περισσεύει».