Δείτε πώς είναι σήμερα η Ντίνα Κώνστα!

Έχετε δει πώς είναι σήμερα η Ντίνα Κώνστα; Μία ηθοποιός που μας έχει χαρίσει σπουδαίες ερμηνείες στο θεατρικό σανίδι και αξέχαστους ρόλους στην τηλεόραση.

Το όνομα της, είναι συνυφασμένο με την επιτυχία, το ήθος, την αξιοπρέπεια, το σεβασμό.

Η ίδια δηλώνει μισή Πόντια, μισή Σαμιώτισσα. Ήταν δεν ήταν 3 μηνών όταν έχασε τον πατέρα της. Ως πολίτης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και λαμπερό μυαλό παρακολουθούσε μια σπουδαία σχολή στην Κωνσταντινούπολη που έβγαζε ηγεμόνες.

Στο μεταξύ, ξέσπασαν οι Βαλκανικοί Πόλεμοι και έπρεπε να πολεμήσει. Εκεί έφαγε μια σφαίρα στον πνεύμονα η οποία δεν αφαιρέθηκε ποτέ. Κάποια μέρα έφτασε στην καρδιά και τον αποτελείωσε. Η μητέρα της καταγόταν από τον Πόντο και είχε βρει καταφύγιο στην Ελλάδα μετά τις σφαγές.

πώς είναι σήμερα η Ντίνα Κώνστα

Ας πάμε όμως στο θέμα μας!

Η Ντίνα Κώνστα μας ΄έχει χαρίσει άπειρες στιγμές γέλιου στην ελληνική τηλεόραση! Άλλωστε ποιος δε θυμάται την Ντένη Μαρκορά με την ιδιαίτερο χαρακτήρα; Η ίδια έχει χαθεί, ωστόσο πριν αρκετό καιρό έκανε μια σπάνια εμφάνιση.

Η ηθοποιός με τις θεϊκές ατάκες που λέγονται ακόμη και σήμερα, 18 χρόνια μετά το τέλος του σίριαλ, εμφανίστηκε πρόσφατα στο Μέγαρο Μουσικής για την επίσημη προβολή ταινίας!

πώς είναι σήμερα η Ντίνα Κώνστα

athensmagazine.gr