Δυστύχημα Πατρών-Πύργου: Μία νεκρή και θρίλερ με μάνα που υποστηρίζει πως είχε μαζί τα παιδιά της

Μία νεκρή και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός από τη σφοδρή μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου.

Το θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς η μια τραυματισμένη γυναίκα υποστηρίζει πως μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν και τα δύο παιδιά της, με τους πυροσβέστες να συνεχίζουν τις έρευνες όμως να εκτιμούν πως η γυναίκα βρίσκεται σε σοκ.

Μια ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της και τρία άτομα τραυματίστηκαν στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην οδό Κολιρίου, στον Πύργο της Ηλείας.

Στο ασημί Toyota Yaris επέβαιναν η οδηγός που τραυματίστηκε, η ηλικιωμένη που έχασε τη ζωή της και ένα παιδί, που βρέθηκε ελαφρά τραυματισμένο.

Η μητέρα είχε αναφέρει πως είχε δύο παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο και οι έρευνες συνεχίζονται απο αστυνομικούς και πυροσβέστες αν και είναι πιθανό λόγω του ισχυρού σοκ που έχει υποστεί να έχει μπερδευτεί.

Πώς συνέβη το δυστύχημα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο αντιθέτως κινούμενα ΙΧ επιβατηγά αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά.

Το ένα σταμάτησε την πορεία του πάνω στις προστατευτικές μπάρες. Σύμφωνα με το ilialive.gr, στο ασημί Audi A4 σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επέβαινε μόνο ο αλλοδαπός οδηγός, που επίσης τραυματίστηκε.