Εισαγγελέας για τον Γιώργο Μαρίνο! Εξέλιξη-σοκ στην εξαφάνιση του κορυφαίου Έλληνα σόουμαν

Η πληροφορία έσκασε σαν βόμβα… Σύμφωνα με αυτή, καλλιτέχνες, μα πάνω απ΄ όλα φίλοι του Γιώργου Μαρίνου ετοιμάζονται να πάρουν πρωτοβουλία φτάνοντας ακόμη και στον εισαγγελέα…

Προκειμένου να εντοπίσουν και να δουν πραγματικά σε τι κατάσταση βρίσκεται ο κορυφαίος Έλληνας σόουμαν, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι κυριολεκτικά εξαφανισμένος και κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει καταστεί δυνατό να επικοινωνήσει μαζί του με τον οποιοδήποτε τρόπο.

Κανείς δεν ξέρει καν που ζει και ποιους ανθρώπους έχει γύρω του…

Η επικοινωνία που είχαμε με την Άννα Φόνσου η οποία ενδιαφέρεται γι΄ αυτόν και μάλιστα πριν εξαφανιστεί, τον είχε φιλοξενήσει για περίπου έξι μήνες, μετά από ένα δύσκολο χειρουργείο, στο Σπίτι του Ηθοποιού, ήταν σοκαριστικά αποκαλυπτική:

«Πρώτη θα υπογράψω για να επέμβει, επιτέλους, εισαγγελέας. Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει με τον Γιώργο. Εγώ το είχα φτάσει το θέμα μέχρι την υπουργό Πολιτισμού, την κ. Λυδία Κονιόρδου», μας είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Τα είχα στείλει στην κ. Κονιόρδου και της είχα ζητήσει να νοιαστεί να μας πει που είναι… Κάπου εκεί στη Βούλα είναι, του αλλάζει σπίτια συνέχεια «αυτός», δεν μπορείς να τον βρεις… Όποιος πάρει την πρωτοβουλία να επέμβει εισαγγελέας, εγώ θα είμαι μαζί του!».

Η κ. Φόνσου, φανερά προβληματισμένη λέει ακόμη στο PatKiout.gr: «Ας κάνει κάτι ο εισαγγελέας! Ας τον βρουν. ας βρουν κάποιους συγγενείς του. Έχει κάτι ξαδέλφια που δεν ξέρω που να τα βρω. Έχει νομίζω κάποιον συγγενή φαρμακοποιό στην Κυψέλη. Αλλά και να θέλουν δεν θα μπορούν να τον βρουν. Δύσκολο, πολύ δύσκολο. Ούτε ο Φασουλής, ούτε κανένας δεν κατάφερε να τον βρει… Μπορεί να πεθάνει και να μην το μάθουμε!».

Και καταλήγει λέγοντας: «Η Μαριάννα Λάτση τον βοήθησε πάρα πολύ. Μάλιστα, κάποια στιγμή τον έβαλε και σε ένα πολύ ωραίο σαν ξενοδοχείο, αλλά και από κει τον πήρε «αυτός ο Βασίλης» κι έφυγε και νοίκιασε ένα σπίτι»…