Έλενα Ράπτη: Αυτός είναι ο άνδρας που παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα

«Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί», έγραψε σε ανάρτηση της στο Instagram η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στις 18 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη κάτω από άκρα μυστικότητα. Η πανέμορφη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, που προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δημοσιοποίησε η ίδια το ευχάριστο γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην ανάρτηση της, η όμορφη πολιτικός δεν έδωσε καμία πληροφορία για το ποιος είναι ο εκλεκτός της καρδιάς και η φωτογραφία που ανέβασε δεν αποκαλύπτει το πρόσωπό του

.13-10.jpg

Ο γάμος, σύμφωνα με την «Espresso», έγινε στις 18 Μαΐου σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.Οι καλεσμένοι ήταν μόλις 10, με την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να μην επιθυμεί να δώσει έκταση στο γεγονός κυρίως λόγω της προεκλογική περιόδου.

Την είδηση φαίνεται να επιβεβαιώνει και το parapolitika.gr, δημοσιοποιώντας τη φωτογραφία και το επώνυμο του. Ο σύζυγος της πανέμορφης πολιτικού ονομάζεται Κίμωνας Μπάλλας.

newsbombgr