Ελένη Μενεγάκη: Εσπευσμένα στον δικηγόρο της!  Στο πλευρό της ο Μάκης

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι μια από τις πιο έξυπνες γυναίκες που έχω γνωρίσει, και δεν αφήνει τίποτα να… πέσει κάτω, χωρίς πρώτα να το έχει εξετάσει η ίδια!

Έτσι λοιπόν, όταν έμαθε ότι οι ρήτρες που έχει βάλει στο συμβόλαιό της με τον Alpha tv, μπορεί να αλλάξουν, αποφάσισε να πάρει όντως δραστικά μέτρα και βρέθηκε σε χρόνο ρεκόρ στον δικηγόρο της!

Βλέπετε, η Ελένη είναι πολύ συγκεκριμένη σε αυτά που ζητάει και μάλιστα οι εν λόγω όροι είναι τόσο σκληροί, που δεν έχουν αλλάξει ποτέ και για κανέναν λόγο στα 20 χρόνια που είναι στην τηλεόραση, και υπογράφει συμβόλαια!

Όμως, με την αλλαγή της διοίκησης στον Αlpha tv, η ίδια φοβήθηκε για τα…. χρήματά της και θέλησε να λάβει συμβουλή ειδικού! Παρόν στο ραντεβού ήταν και ο αγαπημένος της, Μάκης Παντζόπουλος, ο οποίος όλη αυτή τη περίοδο που η παρουσιάστρια περνάει δύσκολα λόγω τηλεθέασης, την καθησυχάζει και την στηρίζει, σαν σωστός σύντροφος.

Για την ιστορία να αναφέρω πως η Ελένη έφυγε με πλατύ χαμόγελο από το δικηγορικό γραφείο, αφού βρήκε τον τρόπο να διαφυλάξει τα συμφέροντά της, για μια ακόμη φορά. Και σιγά που δεν θα τον έβρισκε ολόκληρη Μενεγάκη, λέω εγώ!

Πηγή: Youweekly.gr