ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΜΕ 5 ΦΥΤΑ

Κάθε σπίτι χρειάζεται να έχει φυτά καθώς, τα φυτά καθαρίζουν την ατμόσφαιρα,δίνουν θετική διάθεση,αντανακλούν το φώς στον χώρο.

Παρακάτω θα σας δώσω μερικά από τα πιο εντυπωσιακά φυτά που φέρνουν θετκή ενέργεια στον χώρο σας και τύχη.Στην περιποιησή τους δεν θέλουν κάτι το ιδιαίτερο,παρά πότισμα όποτε στεγνώνει αρκετά το χώμα τους.

Μπαμπού

glastraki me baboo fyto

Το  μπαμπού είναι το κατ'εξοχήν φυτό της τύχης καθώς και το όνομά του είναι lucky baboo.Τοποθετήστε το όπου θέλετε καθως δεν χρειάζεται καμοιά φροντίδα.

 Κρασούλα
Η κρασούλα είναι φυτό που χρειάζεται ημισκιερό μέρος για να αναπτυχθεί και ελάχιστο πότισμα.Θεωρείτε ό,τι φέρνει πλούτο και ευημερία.

Σανσεβιέρια

Η Σανσεβιέρια ή γλώσσα του διαβόλου,είναι ένα πολύ εύκολο φυτό,αφού αναπτύσεται με οποιοδήποτε φωτισμό έχει ο χώρος,και ελάχιστο νερό.Λένε ό,τι είναι ιδανική για την γλωσσοφαγιά,και να "ρουφάει" την αρνητική ενέργεια.

Δενδρολίβανο

Το δεντρολίβανο είναι ένα ακόμα φυτό που φέρνει τύχη.Επιπρόσθετα έχει θεραπευτικές ιδιότητες καθώς κάνει καλό στον πονολέφαλο στις ζαλάδες στον πονόκοιλο.Χρησιμοποιείτε επίσεις στην μαγειρική.

ΠαιώνιεςΟι παιώνιες είναι και αυτές ένα φυτό που προσελκύει την αγάπη και την καλοτυχία σττο σπίτι σας.Είναι ένα εύκολο φυτό καθώς θέλει σκιερό χώρο για να αναπτυχθεί και ελάχιστο πότισμα κάθε φορά που στεγνώνει επαρκώς το χώμα της.