Για αυτά τα τρία ζώδια έρχεται ο έρωτας το Σεπτέμβριο

Άλλοι έζησαν τον καλοκαιρινό έρωτα και άλλοι πάλι και που τον περίμεναν και δεν ήρθε ποτέ. Κάποιοι άλλοι έγιναν summer lovers και η ιστορία τους τελείωσε μαζί με το τέλος των διακοπών. Τρία ζώδια που αυτό το καλοκαίρι ατύχησαν στον έρωτα, θα βρουν την αγάπη το Φθινόπωρο που αρχίζει το κρύο και είναι καιρός για δύο.

Ταύρος

Το καλοκαίρι που το ζώδιο δε διασταυρώθηκε ούτε με γάτα του αντίθετου φύλου πέρασε και έρχεται ένα φθινόπωρο με πολλές υποσχέσεις και ένα βελάκι του φτερωτού έρωτα να το πετυχαίνει εκεί που δεν το περιμένει. Ο Ταύρος θα ερωτευτεί ξαφνικά, έντονα, κεραυνοβόλα και δε θα το ζήσει έντονα με ζεστές αγκαλιές και καυτά φιλιά.

Τοξότης

Τα epic fail ραντεβού του καλοκαιριού θύμισαν στον Τοξότη για ακόμη μια φορά ότι δεν είναι καθόλου καλός στο να διαλέγει ταίρι. Αυτό το φθινόπωρο λοιπόν, ο έρωτας θα έρθει να τον βρει εκείνος, από τις λίγες φορές που αυτό το ζώδιο δεν θα επιλέξει αλλά θα επιλεχθεί και πράγματι, αυτό θα είναι ότι πιο σοφό έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Ιχθύς

Η ταλαιπωρία του το καλοκαίρι δεν περιγράφεται. Ήταν σε σχέση, χώρισε, στεναχωρήθηκε και τώρα το ξεπέρασε και είναι έτοιμο να ξαναφτιάξει τη ζωή του με ένα νέο πρόσωπο το οποίο δε θα μοιάζει σε τίποτε απολύτως με αυτό το οποίο ήταν μαζί πριν. Τέρμα τα δράματα για τον Ιχθύ, πλέον θα κάνει cocooning με το νέο του έρωτα.