Η αποκάλυψη της Κατερίνας Λέχου για την προσωπική της ζωή

Η Κατερίνα Λέχου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θεατρικό μιούζικαλ που πρωταγωνιστεί, “Το δικό μας σινεμά”¨.

Μιλώντας για τον ρόλο της, απάντησε στο αν πρέπει να θυσιάζεις τα πάντα για το θέατρο και να αφήνεις κενά στην προσωπική σου ζωή. Όπως εξομολογήθηκε, βρέθηκε σε τέτοια κατάσταση, ωστόσο κατάλαβε ότι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολύ σημαντικές.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής της:

Θα επιλέγατε μια ζωή όπως της Μιράντας, η οποία θυσίασε τα πάντα για το θέατρο, ή θεωρείτε ότι δεν πρέπει να αφήνεις κενά στην προσωπική σου ζωή;
«Για πάρα πολλά χρόνια είχα επενδύσει πολύ στη δουλειά και αυτό φαίνεται από την προσωπική μου ζωή. Δεν παντρεύτηκα νωρίς, δεν έκανα οικογένεια. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι στη δουλειά ό,τι επένδυα το έπαιρνα πίσω, σε αντίθεση με την προσωπική ζωή. Βαθιά μέσα μου, όμως, πιστεύω ότι τίποτα δεν είναι τόσο σημαντικό όσο οι ανθρώπινες σχέσεις. Είναι αναντικατάστατο πράγμα. Και δεν μιλώ μόνο για τους έρωτες, αλλά για όλο τα φάσμα των σχέσεων που δομείς στο πέρασμα της ζωής σου. Ενώ λοιπόν είχα «παραιτηθεί» λίγο, ότι δεν τα καταφέρνω σε αυτό το κομμάτι, τελικά για μένα είναι το πιο σημαντικό. Δεν θα το έβαζα ποτέ σε δεύτερη μοίρα».
feysbookgr