Η δήλωση που θα συζητηθεί...

Αυτή τη δήλωση δεν την περιμέναμε από τη Λίτσα Πατέρα.

Καλεσμένη στο Dot της Κυριακής και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου βρέθηκε η Λίτσα Πατέρα και μίλησε ανοιχτά για όσα την ενοχλούν από το «Πρωινό».

Συγκεκριμένα, η γνωστή αστρολόγος ερωτηθείσα για το αν συνεχίζει να έχει υψηλά νούμερα τηλεθέασης παρά την αλλαγή στην ώρα προβολής της ενότητας των ζωδίων δήλωσε αρχικά πως «τώρα έχω πάει πρωί – πρωί και έχω χάσει τον κόσμο μου, που τον είχα χτίσει. Δεν πήγα εγώ, με έβαλαν εκεί» ενώ για το αν η ίδια έχει λόγο αναφορικά με την ώρα που βγαίνει στο «Πρωινό» είπε: «Εγώ είμαι ΑΝΤ1, δεν είμαι ούτε «Πρωινό», ούτε «Πρωινό μου» ούτε τίποτα. Αν ο ΑΝΤ1 νομίζει ότι εκεί θα αποδώσεις καλύτερα, θα το κάνω μόνο για τον ΑΝΤ1. Με πειράζει το πολύ πρωινό, δεν μου αρέσει γιατί είναι άλλος ο κόσμος. Αλλά θα το κάνω γιατί ο ΑΝΤ1 μας έχει δώσει πολλά».

Η ίδια βέβαια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του παρουσιαστικού διδύμου και παραδέχθηκε πως δεν είχε με όλες τις παρουσιάστριες του «Πρωινού» καλές σχέσεις, ενώ ανέφερε πως γνωστός πολιτικός έχει ζητήσεη τη βοήθειά της αλλά και ότι ίσως να πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή της Άσης Μπήλιου.

Δες το απόσπασμα: