Η Μενεγάκη επέστρεψε στην Αθήνα! Διέκοψε ΑΠΟΤΟΜΑ τις καλοκαιρινές της διακοπές

Η όμορφη παρουσιάστρια για έξι ολόκληρες ημέρες δεν είχε ανεβάσει ούτε μία φωτογραφία της από τις καλοκαιρινές της διακοπές. Κάτι που ήταν εντελώς διαφορετικό από όσα μας είχε συνηθίσει η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης.

Και αυτό γιατί μετά το τέλος της εκπομπής της για τη φετινή σεζόν, έφυγε κατευθείαν για διακοπές μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Και εκεί λοιπόν που απολαμβάναμε την Ελένη σε... καλοκαιρινές περιπέτειες, ξαφνικά εκείνη εξαφανίστηκε, αφήνοντας... κενό!

Σήμερα, όμως, επανήλθε με μία νέα ανάρτηση, την πρώτη μετά από έξι ολόκληρες ημέρες.

Φυσικά στη νέα φωτό της είναι το ίδιο λαμπερή όπως πάντα, με μαύρο μαγιό αλλά όχι άβαφτη όπως την είχαμε συνηθίσει. Βαμμένη και μάλιστα πολύ όμορφη.

Η ίδια ενημέρωσε με τη συγκεκριμένη ανάρτησή της για την επιστροφή της στην Αθήνα, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει στο post της τον λόγο που χρειάστηκε να διακόψει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Τουλάχιστον αρχικά γιατί σε συνομιλία που είχε με follower της αποκάλυψε τον λόγο που χρειάστηκε να βρεθεί στην Αθήνα.

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση είχε μία σύντομη ανταλλαγή μηνυμάτων με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που την παρακινούσε να την επισκεφθεί στο εστιατόριό της για να βρεθούν από κοντά μιας και η γνωστή μαγείρισσα βρίσκεται ακόμα στην Αθήνα.