Η τούμπα που "έφαγε'' γνωστή τραγουδίστρια πάνω στη σκηνή και η απίστευτη αντίδρασή της! (βίντεο)

Την στιγμή που ερμήνευε ένα από τα τραγούδια της, σε μια φιγούρα, έχασε την ισορροπία της και έπεσε προς τα πίσω πάνω στη σκηνή.Ο λόγος για την Τουρκάλα τραγουδίστρια Σερντάπ Ερενέρ, στη διάρκεια συναυλίας στο Αϊβαλί έγινε viral.

Η Σερντάμπ, νικήτρια του διαγωνισμού Eurovision 2003, την στιγμή που ερμήνευε ένα από τα τραγούδια της, σε μια φιγούρα, έχασε την ισορροπία της και έπεσε προς τα πίσω πάνω στη σκηνή.

Συνέχισε απτόητη και ο κόσμος ζητωκραύγαζε

Η ίδια, μετά την τούμπα σηκώθηκε και συνέχισε να τραγουδά με τον κόσμο να ζητωκραυγάζει.

Η ίδια ανέβασε το βίντεο στο Instagram και σημείωσε πως για το ατύχημά της φταίνε οι κακοτεχνίες της σκηνής, ενώ ζήτησε να γίνει έλεγχος για την ασφάλεια των καλλιτεχνών.

«Τραγουδάω σε κάθε είδους σκηνή για πάνω από 30 χρόνια. Χθες το βράδυ έπεσα στη σκηνή για πρώτη επειδή η σκηνή στην οποία πήγα ήταν γεμάτη παγίδες. Αν σκεφτούν την ασφάλεια των καλλιτεχνών, θα διορθώσουν αυτές τις σκηνές όπου μπορούμε να εκτελέσουμε σημαντικό αριθμό συναυλιών. Θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους ότι αυτές οι συναυλίες έχουν ενοικιαστεί από τους δήμους που θα πραγματοποιηθούν σε αυτές τις αίθουσες», σημείωσε.

neaselida.gr