ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: "ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ" ΠΑΙΡΝΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟ Ο ΒΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

 

  • Στην Ηλιούπολη η προεκλογική περίοδος τελείωσε νωρίς! Η Ηλιούπολη έχει Δήμαρχο των έργων, όχι των λόγων.
  • Παρέλαβε το Δήμο με χρέος 14 εκατομμύρια ευρώ και κατάφερε να το γυρίσει σε πλεόνασμα +7 εκατομμύρια ευρώ!
  • Δήμος παράδειγμα προς μίμηση για όλη την αυτοδιοίκηση - Όλοι μιλούν για το θαύμα της Ηλιούπολης!
  • Αν η κυβέρνηση ακολουθούσε το σχέδιο Βαλασόπουλου η Ελλάδα θα είχε λύσει το οικονομικό της πρόβλημα
  • Η λατρεία του κόσμου τον "καταδικάζει" να είναι Δήμαρχος Ηλιούπολης μέχρι τα βαθιά γεράματα
  • Όλοι τους και μόνος του - Στις εκλογές θα πάρει μεγαλύτερο ποσοστό από όσο πάρουν όλοι οι άλλοι μαζί
  • Μέχρι και οι στοιχηματικές εταιρίες σήκωσαν τα χέρια - Η εκλογή του είναι μονόδρομος και δεν "πληρώνει" 

Στο δρόμο προς τις δημοτικές εκλογές, στους περισσότερους Δήμους τα πράγματα δεν είναι ακόμα ξεκάθαρα όσον αφορά την καθαρή επικράτηση κάποιου υποψηφίου Δημάρχου. Δε συμβαίνει όμως το ίδιο στο δήμο Ηλιούπολης στον οποίο ο νυν δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος είναι σαν να έχει ήδη εκλεγεί και μάλιστα με νίκη από την πρώτη Κυριακή.

Η προσωπικότητα του νυν δημάρχου, με σημαντική εμπειρία και γνώση που τον έχει καταστήσει μια από τις πιο ισχυρές αυτοδιοικητικές παρουσίες στη χώρα με διακομματική αναγνώριση, δεν αφήνει περιθώρια σε άλλους υποψηφίους. Οι δημότες αναγνώρισαν το τεράστιο έργο κατά τη θητεία του και βρήκαν στο πρόσωπο του το "Δήμαρχο της καρδιάς " τους.

Βασικά πλεονεκτήματα του δημάρχου είναι το σημαντικό έργο της θητείας του στο οποίο έχει καταγραφεί μεταξύ αλλων όπως αναφέρουν έμπειροι αυτοδιοικητικοί το "θαύμα της Ηλιούπολης", μιας και ο Βασίλης Βαλασόπουλος παρέλαβε ένα δήμο με έλλειμμα 14(!) εκατομμυρίων και πλέον παρουσιάζεται ένα πλεόνασμα 7(!) εκατομμυρίων. Πρόκειται για ένα εμβληματικό δημοτικό success story το οποίο συζητιέται ως παράδειγμα στον χώρο της αυτοδιοικησης. Παράλληλά ο δημος ολοκληρώνει ένα απο τα μεγαλύτερα αντιπλημμυρικά έργα στη χώρα και επενδύει 20 και πλέον εκατομμύρια στο έργο της αντιπλημμυρικής θωράκισης.

Μετά από μια μεγαλειώδης συγκέντρωσή και ομιλία του στους κατοίκους της Αγίας Μαρίνας, την περασμένη Κυριακή, ο δήμαρχος Ηλιούπολης έχει κάθε λόγο να χαμογελά, καθώς φαίνεται πως έχει το «πάνω χέρι» για τις εκλογές, κάτι που φαίνεται τόσο στην καθημερινότητα και την επαφή με τους πολίτες, όσο και από τις δημοσκοπήσεις που λαμβάνουν χώρα αλλά και τις στοιχηματικές αποδόσεις, που λαμβάνουν υπόψη μια σειρά από παράγοντες προκειμένου να τοποθετήσουν τις αποδόσεις τους. Και ως γνωστόν οι στοιχηματικές εταιρείες δεν θέλουν να χάνουν…

Έτσι, λοιπόν, ο δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος είναι πρώτο φαβορί, αφού η στοιχηματική του απόδοση, σύμφωνα με το Stoiximan, ανέρχεται στο 1.55, αυτή του Γαβριήλ Αραμπατζή στο 4.50, ακολουθεί ο Γιώργος Χατζηδάκης με 5.80, ο Χρήστος Κοκοτίνης με απόδοση 25.00, όπως και ο Τάσος Ευσταθίου, ο Αποστόλης Στασινόπουλος με 35.00 και τέλος η Αναστασία Τσατσούλη με 50.00.