Καραμανλής - Παζαίτη: Το μυστικό του ζευγαριού που δεν γνωρίζει κανείς!

Σε ένα από τα ομορφότερα κυκλαδίτικα νησιά, συνδεδεμένο βαθιά με την ορθόδοξη πίστη μας, το νησί της Τήνου, βρήκε το ησυχαστήριό του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με την σύζυγό του Νατάσα Παζαίτη και τα παιδιά τους! Η κόρη τους μεγάλωσε, έγινε 16 και βάζει "κάτω" πολλές κοπέλες της ηλικίας της!

Εδώ και πολλά χρόνια ο Κώστας Καραμανλής είναι τακτικός επισκέπτης του νησιού, απολαμβάνοντας την κατανυκτική ατμόσφαιρα τις ημέρες του Αυγούστου, με την εκκλησία της Παναγιάς της Τήνου να αποτελεί επίκεντρο της χριστιανοσύνης τον 15αύγουστο.

Διατηρεί βαθιές φιλικές σχέσεις με τους κατοίκους του νησιού, με κάποιους από τους οποίους μάλιστα απέκτησε και συγγενικές σχέσεις, όπως με τον Γιάννη Θεολογίτη, που είναι κουμπάρος του και που συχνά φιλοξενούνταν στο σπίτι του, ενώ συνδέεται και με σχεδόν οικογενειακούς δεσμούς με τον καλό του φίλο και ιδιοκτήτη της κλινικής που εργάζεται η Νατάσσα Παζαίτη, Θάνος Παράσχος.

Καραμανλής - Παζαίτη: Το μυστικό του ζευγαριού που δεν γνωρίζει κανείς!

Στο νησί της Τήνου ο Κώστας Καραμανλής δεν βρίσκει μόνο την γαλήνη του Αιγαίου και δεν απολαμβάνει μόνο την καλή παρέα διασκεδάζοντας. Εκεί κρύβει και μια σχέση πολλών χρόνων, η οποία τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στην χριστιανική πίστη και στον Θεό.

Κάθε χρόνο, το πρώην πρωθυπουργικό ζευγάρι βρίσκει πάντα χρόνο για να επισκεφθεί την γερόντισσα Ιουλιανή, ηγουμένη του Μοναστηριού της Αγίας Πελαγίας, όπως είναι ευρύτερα γνωστό, ή της Μονής Κεχροβονίου. Τόσο την γερόντισσα, όσο καιτη Μονή ο Κώστας Καραμανλής την θεωρεί πια ως προστατευόμενή του. Το μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας είναι ξακουστό, αφού η μοναχή Πελαγία, από την οποία πήρε και το όνομά της, είχε ανακαλύψει τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, που σήμερα βρίσκεται στο ναό της Ευαγγελίστριας, την Παναγία της Τήνου, όπου συρρέουν κάθε χρόνο 1.500.000 προσκυνητές.

Η σχέση της Ιουλιανής με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια και διατηρείται ακόμη, μακριά πάντα από τα φώτα της δημοσιότητας. Σπάνια μιλάει για τις συναντήσεις τους ακόμη και στους πιο κοντινούς του φίλους.

Γνωρίζονται πριν ακόμη γίνει πρωθυπουργός και από το 2004 η επικοινωνία τους και ο δεσμός έγινε πιο στενός και οι λόγοι ήταν …πολλοί.