ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ Η ΝΕΚΡΟΣ!

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, οι βρετανικές ειδικές δυνάμεις έχουν στείλει μονάδες τους στο Ιράκ, με αποστολή να συλλάβουν ή να σκοτώσουν τον ηγέτη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS), Άμπου Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι.

Όπως γράφει η βρετανική Mirror, περίπου 30 άνδρες των SAS, που σχημάτισαν κοινή ομάδα «κυνηγιού» με Αμερικανούς κομάντος, έχουν διαταχθεί να εντοπίσουν και να πιάσουν τον πιο καταζητούμενο τρομοκράτη του πλανήτη.

Πάνω από τις περιοχές που τον αναζητούν πετάνε μη επανδρωμένα ντρον, εξοπλισμένα με πυραύλους Hellfire, για να πλήξουν στόχους εάν χρειαστεί.

Σύμφωνα με στρατιωτική πηγή που επικαλείται η Mirror, «δεν είναι γνωστό που κρύβεται ο Μπαγκντάντι, αλλά κάθε ύποπτη κίνηση παρακολουθείται».

Όπως τόνισε η ίδια πηγή, κάποια στιγμή θα κάνει ένα λάθος. «Πάντα κάνουν ένα λάθος στο τέλος και τότε, είτε θα παγιδευτεί, είτε θα σκοτωθεί».

Στο παρελθόν ειπώθηκε πολλές φορές ότι ο ηγέτης της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος είχε σκοτωθεί ή τραυματιστεί.

Πρόσφατα ο Άμπου Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι εμφανίστηκε σε βίντεο, μετά την πτώση του τελευταίου θύλακα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος ανατολικά του Ευφράτη στη Συρία, επιβεβαιώνοντας ότι ζει.

Για να τον ψάχνουν οι Βρετανοί στο Ιράκ σημαίνει ότι κάτι γνωρίζουν.