«Ξαφνικός θάνατος» στο MasterChef -Η απόφαση του σταθμού που «πάγωσε» τους πάντες

Γιατί αποφασίστηκε το τέλος του επιτυχημένου ριάλιτι;
Το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα της σεζόν, το ριάλιτι μαγειρικής MasterChef που σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης, αποφασίστηκε να μην συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.
Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι έχει τρελάνει το τηλεοπτικό κοινό, η διοίκηση του καναλιού αποφάσισε να το βάλει στον… πάγο.

Έτσι, την επόμενη σεζόν δεν θα παιχτεί ο τέταρτος κύκλος και ίσως πάει για την μεθεπόμενη τηλεοπτική σεζόν, 2020 – 2021.

Ο λόγος της απόφασης;

Το Star ετοιμάζει ριζικές αλλαγές  για το πρόγραμμα της νέας τηλεοπτικής σεζόν

Γιαυτό σύμφωνα με πληροφορίες, το επιτυχημένο ριάλιτι μαγειρικής MasterChef δεν θα συνεχίσει και του χρόνου με νέο κύκλο.Ο λόγος είναι πως στο Star δεν θέλουν να “καεί” όπως το Survivor και να ατονήσει το ενδιαφέρον.Γι’ αυτό σκέφτονται να το επαναφέρουν το 2020.Αντ’ αυτού θα επανέλθει ένα ριάλιτι από το παρελθόν στο κανάλι της Κηφισιάς.Εκτός από το Greece’s Next Top Model, το οποίο ήδη βρίσκεται στη διαδικασία των casting για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, το Star επιφυλάσσει μια έκπληξη.

Έρχεται η Φάρμα

Οι ιθύνοντες του καναλιού σκέφτονται να επαναφέρουν στις οθόνες το ριάλιτι «Φάρμα» το οποίο μεταδιδόταν πριν από 15 περίπου χρόνια με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην παρουσίαση.

Τα δικαιώματα του ριάλιτι είχε αποκτήσει ο ΑΝΤ1 αλλά δεν προβλήθηκε ποτέ από το κανάλι του Αμαρουσίου

Έτσι το Star, ετοιμάζει κίνηση για να αποκτήσει τα δικαιώματα του ριάλιτι και να το προβάλει την επόμενη σεζόν.