«Κύριε Φίλιππε, πάρε με πίσω θα...»-έπεσε από τον ουρανοξύστη ο Μένιος- Η καταστροφή μιας ξύλινης καριέρας...

Τους τελευταίους μήνες και για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, ο Μένιος Φουρθιώτης βρίσκεται εκτός τηλεόρασης. Κι επειδή όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν πως η τηλεόραση είναι η ζωή του, μπορούν να καταλάβουν την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Μετά την θορυβώδη αποχώρησή του από το Epsilon και μετέπειτα OPEN του Ιβάν Σαββίδη, οδηγήθηκε και πάλι στη γνώριμη «αγκαλιά» του Φίλιππου Βρυώνη ο οποίος έκανε μια νέα τηλεοπτική αρχή μετονομάζοντας σε νέο Epsilon το κανάλι EXTRA. Εκεί, λοιπόν, βρήκε και πάλι τηλεοπτική στέγη ο Φουρθιώτης με τα «Αποκαλυπτικά» του, αλλά η συνεργασία μετά από λίγο καιρό διεκόπη εξαιτίας κάποιων υψηλών προστίμων αλλά και της διακοπής του προγράμματος του καναλιού, λόγω ενός συγκεκριμένου διαφημιστικού θέματος το οποίο χειριζόταν ο παρουσιαστής, ο οποίος σημειωτέον υπήρξε για πολλά χρόνια διευθυντής του εμπορικού τμήματος του καναλιού του Φίλιππου Βρυώνη. Αυτός φέρεται να είναι ο λόγος που ο Μένιος έμεινε εκτός αφού ούτε κάποιο άλλο κανάλι εξέφρασε ενδιαφέρον να τον εντάξει στο πρόγραμμά του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες από άνθρωπο του στενού του περιβάλλοντος, ο παρουσιαστής βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και περνά δύσκολες ώρες βυθισμένος στην κατάθλιψη αφού δεν μπορεί να τον συγκινήσει ούτε η υπερχλιδάτη βίλα του με τις δυο πισίνες στην Εκάλη στην οποία, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, εξακολουθεί να διαμένει έχοντας στο πλευρό του ελάχιστους ανθρώπους. Παρόλα αυτά, δεν μένει με τα χέρια σταυρωμένα. Όπως μας είπαν, τηλεφωνεί συχνά στον Φίλιππο Βρυώνη ζητώντας του (σχεδόν ικετεύοντας όπως μας ανέφεραν χαρακτηριστικά) να επιστρέψει στο κανάλι λέγοντάς του χαρακτηριστικά πως αν δεν γίνει αυτό, μπορεί και να αυτοκτονήσει… Ωστόσο, ο καναλάρχης δεν δείχνει να συγκινείται ούτε να έχει θετικές προθέσεις καθώς του έχει χρεώσει τις περιπέτειες με το ΕΣΡ.

Δες τη βίλα στην Εκάλη που έχει ο ίδιος προβάλλει πολλάκις μέσα από τον instagram αλλά και από τις εκπομπές του, στην οποία έχει απομονωθεί:

Πηγή:patkiout.gr