Μέχρι και ο Εισαγγελέας ανατρίχιασε! Σε περίμένουν πολλοί "μπαμπάδες" μέσα στη φυλακή

Βαριά ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα ασκήθηκε στον 43χρονο για την αυτοκτονία της 14χρονης στο Μοσχάτο.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη από την εισαγγελία για τα εξής αδικήματα: Αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών (κακούργημα), κατάχρηση σε ασέλγεια (κακούργημα) και πορνογραφία ανηλίκων (πλημμέλημα).

Η δικογραφία της υπόθεσης διαβιβάστηκε σε ανακριτή, στον οποίο οδηγήθηκε και ο 43χρονος κατηγορούμενος. Κατά τη σύλληψή του, από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του διαπιστώθηκε ότι όχι μόνο διατηρούσε σχέση με την 14χρονη, αλλά και με μία ακόμη κοπέλα 17 ετών, με την οποία είχε συνάψει σχέση όταν και εκείνη ήταν 14.

Μάλιστα, στο κινητό τηλέφωνο του συλληφθέντος βρέθηκαν βίντεο και φωτογραφίες, τα οποία περιλαμβάνονται στη δικογραφία καθώς βαρύνεται και με την κατηγορία της κατοχής πορνογραφικού υλικού ανηλίκων.

Οι επιλογές του, οδήγησαν στην αυτοχειρία την 14χρονη που χθες το μεσημέρι αποφάσισε να πέσει στις γραμμές του Ηλεκτρικού στο Μοσχάτο και να βρει φρικτό θάνατο από τον συρμό που την παρέσυρε.

Ωστόσο ο 43χρονος ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες αλλά και ’’αστεία’’ ποστ στο facebook. Στις φωτογραφίες του προφίλ του εμφανίζεται  με την κόρη του ,η οποία είναι φίλη της 14χρονης που αυτοκτόνησε!

Στη σελίδα του, που διατηρεί για το μίνι μάρκετ του, είχε ανεβάσει και την εξής φωτογραφία με υπονοούμενο αλλά δεν δίσταζε να αναρτά και άρθρα που έγραφαν για …’’μπέσα΄΄, ’’ανδρισμό’’  αλλά και για σωστή διαπαιδαγώγηση!

Να σημειωθεί πως κάτω από τις φωτογραφίες του υπάρχουν πολλά υβριστικά σχόλια από εξαγριωμένους πολίτες οι οποίοι υποστηρίζουν πως η 14χρονη , λόγω ηλικίας φυσικά, δεν είχε αντιληφθεί περί τίνος πρόκειται και για ποιους λόγους ο 43χρονος είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις μαζί της…
 
Πηγή: E-reportaz