Μία ξεχωριστή στιγμή για την Άνδρο… «Εν πλω» με τον Κώστα Μακεδόνα στο Superferry!

Η Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 είναι μια μέρα που δύσκολα θα ξεχάσουμε όσοι βρεθήκαμε «με τα πλοία της γραμμής» Golden Star Ferries και τον Κώστα Μακεδόνα στην Άνδρο.

Ήταν μια διοργάνωση του ραδιοφωνικού σταθμού Ελληνικός 93,2, 100 τυχεροί ακροατές του οποίου ταξίδεψαν εντελώς δωρεάν στην Άνδρο για να περάσουν μια όμορφη Κυριακή στη θάλασσα και ένα πρωτότυπο live στο κατάστρωμα του πλοίου της επιστροφής, με τον Κώστα Μακεδόνα & την ορχήστρα του να τραγουδούν εν πλω.

Το ραντεβού δόθηκε στις 7 το πρωί στο λιμάνι της Ραφήνας, όπου οι παραγωγοί του Ελληνικού μας υποδέχτηκαν με χαρά, δίνοντάς μας το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Εδώ ο Κώστας Μακεδόνας με τον κ. Νίκο Μάνεση…. στα γυρίσματα του video clip.... Ενας υπέροχος Ανδριώτης που αγαπάει το νησί του….ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!

Με την άφιξή μας στην Άνδρο, 2 πούλμαν μας παρέλαβαν και μας μετέφεραν στο Μπατσί, όπου ενώ εμείς απολαμβάναμε τη θάλασσα, τον ήλιο ή και τα ψώνια μας, ο Κώστας Μακεδόνας πραγματοποιούσε γυρίσματα για το νέο του βιντεοκλίπ, για το τραγούδι «Άκου να δεις» των Νίκου Μερτζάνου & Σταύρου Σταύρου, που περιλαμβάνεται στον τελευταίο προσωπικό δίσκο του, με γενικό τίτλο «Τα πλοία της γραμμής».

Τα γυρίσματα συνεχίστηκαν όλη τη διάρκεια της ημέρας, με τη συμμετοχή των παραγωγών του Ελληνικού, οι οποίοι στο πλαίσιο της άψογης διοργάνωσης είχαν προβλέψει για όλους μπουφέ με τοπικά εδέσματα της Άνδρου.

Το απογευματάκι πίσω στο λιμάνι για καφέ και βόλτα, η μέρα όμως δεν θα τελείωνε εκεί, αφού μισή ώρα μετά την αναχώρησή μας από το λιμάνι της Άνδρου, ο Κώστας Μακεδόνας έδωσε μια υπέροχη συναυλία στο τελευταίο κατάστρωμα του πλοίου, που εξελίχθηκε σε πραγματικό γλέντι και κράτησε μέχρι την άφιξή μας στη Ραφήνα, στις 9 το βράδυ.

Ακούστηκαν τραγούδια, τόσο από το νέο δίσκο, όσο και από την προσωπική δισκογραφία του, καθώς βέβαια και κλασικά λαϊκά κομμάτια, που δεν άργησαν να κάνουν μια παρέα τον κόσμο που είχε την τύχη να βρεθεί εκεί, καθώς η παραγωγός Πόπη Χατζηδημητρίου του Ελληνικού, δεν παρέλειψε να καλέσει στο κατάστρωμα όλους όσους βρίσκονταν στο πλοίο και όχι μόνο τους τυχερούς ακροατές που συμμετείχαν στην εκδρομή.

Τον Κώστα Μακεδόνα συνόδευσαν: Κωνσταντίνος Βελλιάδης - μπουζούκι, Χρήστος Λαρίσης - κιθάρα, Γιάννης Περδίκης - πιάνο, Ηρακλής Παχίδης - κρουστά & Χρήστος Γκαΐλας - μπάσο.

 

Εν αναμονή του ΝΕΟΥ βιντεοκλίπ του Κώστα Μακεδόνα ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ! ... ΣΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ