Νίκος Καρβέλας: Γιατί δεν παραβρέθηκε στην κηδεία του πατέρα της Αννίτας;

Η αλήθεια είναι ότι μας άφησε άφωνους η κίνηση του Νίκου Καρβέλα! Μιλάμε για την κηδεία του πατέρα της Αννίτας Πάνια, στην οποία και δεν βρέθηκε ο συνθέτης.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Τις τελευταίες ημέρες, η Αννίτα Πάνια περνάει δύσκολες στιγμές, αφού έχασε τον πατέρα της, μετά από μάχη με τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Η παρουσιάστρια, το απόγευμα της Πέμπτης (02/05), βρέθηκε στο Κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας όπου λίγο μετά τις 4 το απόγευμα έγινε η κηδεία του πατέρα της που έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια.

Στο πλευρό της παρουσιάστριας, βρέθηκαν οι αγαπημένοι της φίλοι, τους οποίους και ευχαρίστησε μέσα από την εκπομπή της, ενώ αυτό που πραγματικά συζητήθηκε ήταν το γεγονός, ότι ο πρώην σύζυγός της Νίκος Καρβέλας δε βρέθηκε στο πλευρό της και στην κηδεία του πρώην πεθερού της.

Τι συνέβη και δεν βρέθηκε; Ίσως ο Νίκος Καρβέλας να είχε το παιδί τους, τον Ανδρέα και γι αυτό να μη “στάθηκε” δίπλα στην Αννίτα Πάνια.

Επίσης δεν αποκλείεται οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού να έχουν ψυχραθεί επειδή η Αννίτα Πάνια ετοιμάζεται να συνεχίζει την ζωή της, με τα σενάρια για δεύτερο γάμο να δίνουν και να παίρνουν!

Πηγή: europost.gr