Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη είναι ερωτευμένος και αυτό είναι το κορίτσι του!

Ο Άγγελος Λάτσιος, πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου βιώνει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό ενός ξεχωριστού κοριτσιού που του έχει κλέψει την καρδιά.

Παρ’ όλο που ο 16χρονος Άγγελος προσέχει πολύ τι ανεβάζει στα social media, δεν θα μπορούσε να μη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα γλυκό μυστικό της προσωπικής του ζωής.

Πρόκειται για το κορίτσι που βρίσκεται στο πλευρό του και μαζί του απολαμβάνει τα πρώτα σκιρτήματα του έρωτα.

Είναι μελαχρινή και σίγουρα πολύ όμορφη, αν και για να την προστατέψει προφανώς, προτίμησε να καλύψει το πρόσωπό της στις instastory αναρτήσεις του. Σε μία από τις φωτογραφίες όμως, τη φιλά στο στόμα και δείχνουν και οι δύο πολύ ερωτευμένοι.

Ο Άγγελος, είναι η μία από τέσσερις μεγάλες αδυναμίες της μητέρας του και φυσικά κατέχει στην καρδιά της Ελένης μία ξεχωριστή θέση αφού είναι και ο μοναχογιός της. Μαμά και γιος έχουν αναπτύξει μία πολύ σπάνια σχέση που δύσκολα συναντά κανείς εύκολα σήμερα.

Σίγουρα η Ελένη γνωρίζει για το κορίτσι που έχει κλέψει την καρδιά του γιου της, μιας και με τα παιδιά της έχει καταφέρει να είναι πρώτα απ΄όλα φίλη και καλή σύμβουλος, ειδικά σε… θέματα καρδιάς.

Δείτε στην παρακάτω το κορίτσι που εδώ και λίγο καιρό μονοπωλεί το ενδιαφέρον και τον χρόνο του Άγγελου Λάτσιου.

gossip-tv.gr