Ολη η αλήθεια για το «διαζύγιο» Παπανώτα-Σταματίνα: Την «άδειασε» στο ΄90 για να πάει...

Τελικά, δεν ήταν και τόσο ξαφνική η απόφαση του Δημήτρη Παπανώτα να αφήσει στα κρύα του λουτρού τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Υπάρχει παρασκήνιο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout.gr, μία μέρα πριν την ανακοίνωση αποχώρησής του την οποία μάλιστα έκανε σε ζωντανή σύνδεση στον αέρα της εκπομπής, είχε δώσει τα χέρια με την Σταματίνα να συνεχίσουν κανονικά τη συνεργασία τους και την επόμενη σεζόν. Σ΄ αυτό τουλάχιστον είχε μείνει η Τσιμτσιλή. Γι΄αυτό και έπεσε από τα σύννεφα όταν τον άκουσε ακριβώς το επόμενο πρωί να ανακοινώνει την αποχώρησή του.

Τι έχει γίνει; Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως τις τελευταίες μέρες ο Παπανώτας μιλούσε με τον Γιώργο Λιάγκα για τη νέα εκπομπή του στον ΣΚΑΪ. Όμως, σε κάποια σημεία οι συζητήσεις σκάλωναν με τον Παπανώτα να μην έχει πάρει μέχρι και την Πέμπτη απάντηση στους όρους που έθεσε. Θεωρώντας, λοιπόν, ότι οι συζητήσεις οδηγήθηκαν σε ναυάγιο, είπε στη Σταματίνα το «ναι». Όμως, ο Λιάγκας ξαναχτύπησε στο… ’90 με μια άκρως δελεαστική πρόταση την οποία ο Δημήτρης αποδέχτηκε αμέσως.

Ο ίδιος ο Παπανώτας, σε μια μακροσκελή ανάρτησή του στο instagram, αφού ευχαρίστησε τον Δημήτρη Κοντομηνά και όλους τους συνεργάτες του, σε κάποιο σημείο αναφέρει χαρακτηριστικά για την αποχώρηση του:

«Δύσκολο το αντίο σε μία καθημερινότητα που μόνο υπέροχη μπορεί να την χαρακτηρίσει κανείς. Όμως έτσι έπρεπε να γίνει. Πάμε γι άλλα κρατώντας στην καρδιά όλα τα πολύτιμα»…

patkiout.gr