Πασίγνωστος τραγουδιστής παρενόχλησε σε ξου αλικά τον Ηλία Βρεττό! (Και ξέρουμε ποιος είναι…)

Τον τελευταίο χρόνο, μετά από ένα σοβαρό τροχαίο που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, ο Ηλίας Βρεττός έχει αλλάξει.

Αφού μέτρησε και ζύγισε ανθρώπους και καταστάσεις, αποφάσισε να κάνει ένα σαρωτικό ξεκαθάρισμα και να υποστηρίζει μόνο τις επιλογές που πραγματικά τον εκφράζουν, χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς.

Στο πλαίσιο αυτό, ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε αποκαλύψεις…

Η πρώτη αποκάλυψη είναι ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από γνωστό τραγουδιστή, τα στοιχεία του οποίου γνωρίζει το PatKiout.gr αλλά δεν μπορεί να αποκαλύψει για ευνόητους λόγους.

Ήταν ίσως η πιο αμήχανη στιγμή του Ηλία Βρεττού μέσα στο καμαρίνι που τον έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση κι ένα «χαστούκι» που τον ταρακούνησε. Ωστόσο, στην «επίθεση» αυτή, εκείνος κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμος.

Μαθαίνουμε πως ο συγκεκριμένος τραγουδιστής δεν είναι η πρώτη φορά που το έκανε αυτό. Έχει παρενοχλήσει κι άλλους…

Ο Ηλίας Βρεττός θα μιλήσει στην τελευταία εκπομπή αυτού του κύκλου του Νίκου Κοκλώνη και για αυτό που τον συγκίνησε ιδιαίτερα με την Ντορέτα Παπαδημητρίου, συμπαίκτριά του στο Dancing With The Stars, θα δώσει απαντήσεις σε μια σειρά από φήμες για την προσωπική του ζωή, θα παραδεχτεί πως έχει «φάει ξύλο» από γυναίκα, ενώ θα μιλήσει και για κάποιες… άβολες προσωπικές στιγμές. Αυτή την Κυριακή στις 18.00, στο OPEN.