«Πόλεμος» για τις κόρες της Ζωής Λάσκαρη: Τι έχει συμβεί ανάμεσά τους; (video)

Στο Πρω1νο με την Φαίη Σκορδά, προβλήθηκε ένα εκτενές ρεπορτάζ εφημερίδας στο οποίο αναφέρεται αναλυτικά ο πόλεμος εξωδίκων στον οποίο έχουν προβεί οι δύο κόρες της Ζωής Λάσκαρη.

Μήλον της έριδος φέρεται να είναι η βίλα της αξέχαστης ηθοποιού στο Πόρτο Ράφτη, το μερίδιο από την οποία έχει αποποιηθεί ο σύζυγός της Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Tι αναμένουμε από τη διαμάχη αυτή;

Με αφορμή την εύρεση αγοραστή για το σπίτι αυτό, οι δύο κόρες της Λάσκαρη, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και Μάρθα Κουτρουμάνου, έχουν μπει σε μια μάχη εξωδίκων που έχει ξεκινήσει από το 2018 με τελευταία εξέλιξη το εξώδικο της μικρότερης κόρης της Λάσκαρης, που παραδόθηκε μέσα στον Απρίλιο και από το οποίο ζητά από την αδερφή της, να ορίσουν ως εκπρόσωπό τους τον Μάκη Σούλη, επί χρόνια σύντροφο της Μαρίας Ελένης, ο οποίος θα αναλάβει να ανοίξει την θυρίδα που είχε η Λάσκαρη σε τράπεζα και θα μοιράσει το περιεχόμενό της στις δύο κοπέλες.

Εν τω μεταξύ, η Μάρθα κατηγορεί την αδερφή της πως έχει αδειάσει δύο αποθήκες μεγάλης οικονομικής και συναισθηματικής αξίας της μητέρας τους χωρίς να την ενημερώσει.

Το ρεπορτάζ καταλήγει στο ότι οι δύο κοπέλες θα συναντηθούν τον Σεπτέμβριο στα δικαστήρια.

Πηγή queen.gr