Ράγισαν καρδίες στον αέρα του ΣΚΑΙ! Έβαλε τα κλάματα η παρουσιάστρια! «Πάρε τηλέφωνο τον γιο μου γιατί δεν θα τον ξαναδώ»

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο γιατρός Νίκος Κουδούνης του Κέντρου Υγείας της Νέας Μάκρης. Ξεχείλιζε η οργή του περιγράφοντας τα όσα έζησε πηγαίνοντας και στην συνέχεια μέσα στο Κέντρο Υγείας. «Ξέραμε για τον πρώτο νεκρό από τις 19.20», είπε χαρακτηριστικά.

Οι ιστορίες από την 23η Ιουλίου 2018, ημέρα της εθνικής τραγωδίας από την φωτιά στο Μάτι, έχει σημαδέψει πολλούς ανθρώπους που είτε έζησαν από κοντά λόγω της ιδιότητάς τους, είτε τραυματίσθηκαν, είτε έχασαν δικούς τους ανθρώπους, είτε σώθηκαν από θαύμα.
Ένας από αυτούς, ο γιατρός Νίκος Κουδούνης στο Κέντρο Υγείας της Νέας Μάκρης με δάκρυα στα μάτια, σήμερα έναν χρόνο μετά την τραγωδία λύγισε όταν θυμήθηκε όσα έζησε μετά την φωτιά στο Μάτι.

«Σκέφτομαι τις στιγμές εκείνες. Είχα πέντε ημέρες να κοιμηθώ, έκλαιγα στον ύπνο μου αγκαλιά με τον γιο μου. Να βλέπεις τους ανθρώπους να ουρλιάζουν, να θέλουν να κρατήσουν για τελευταία φορά το χέρι του παιδιού τους», είπε ο κ. Κουδούνης με τα δάκρυα να κυλούν από τα μάτια του.«Για μας ξεχάστε το μια στραβή στην βάρδιά μας».

Ο κ.Κουδούνης θυμήθηκε την ιστορία με έναν εγκαυματία με 30% εγκαύματα στο κορμί του. «Μου φίλησε το χέρι και μου ζήτησε να ειδοποιήσω τον γιο του γιατί δεν ξέρει ότι θα τον ξαναδεί», είπε κλαίγοντας ο γιατρός.

makeleiogr