ΣΟΚ για την Ελένη Μενεγάκη! Ο Ματέο «πλακώθηκε» μπροστά στον κόσμο με την μητέρα της – «Οταν σου μιλάω θα με κοιτάς»

Έδιωξε τη μάνα της η Ελένη Μενεγάκη!

Παρασκευή απόγευμα και όπως σχεδόν κάθε απόγευμα εδώ και πάνω από έναν μήνα το τζιπ της Ελένης Μενεγάκη έφτασε στο λιμάνι της Ραφήνας. Σε αυτό επέβαιναν η παρουσιάστρια, ο Ματέο Παντζόπουλος και η μικρή Μαρίνα!

Από πίσω ακολουθούσε ένα ακόμα αυτοκίνητο, στο οποίο βρισκόταν η μητέρα της Ελένης! Η παρέα είχε σκοπό να επιβιβαστεί στο πλοίο με το οποίο θα πήγαιναν στην Άνδρο προκειμένου να περάσουν στα Άχλα ένα ακόμα Σαββατοκύριακο. Μόνο που ένα απρόσμενο επεισόδιο τους χάλασε τα σχέδια, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao.

Ο καυγάς στο λιμάνι:

Όταν τα δύο αυτοκίνητα έφτασαν στο λιμάνι, οι ενήλικες κατέβηκαν αφήνοντας τη Μαρίνα στο αυτοκίνητο. Εκεί, όσοι περίμεναν επίσης να επιβιβαστούν στο πλοίο έγιναν μάρτυρες μιας απροσδόκητης σκηνής.

Ενώ ο Ματέο και η Ελένη μιλούσαν χαμηλόφωνα, με τη μητέρα της παρουσιάστριας, ξαφνικά οι τόνοι σηκώθηκαν και ήταν φανερό ότι ανάμεσα στο Ματέο Παντζόπουλο και τη μητέρα της Ελένης είχε ξεσπάσει μια διαφωνία.

Μια διαφωνία που σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ciao δεν άργησε να εξελιχθεί σε καυγά, κάτι που και να ήθελαν να κρύψουν δεν μπορούσαν.

Κανείς δεν ξέρει ποια ήταν η αφορμή. Το μόνο που ξέρουν και μεταφέρουν οι παράγοντες είναι ότι τα αίματα άναψαν και με την Ελένη να στέκεται κάπως αμήχανα ανάμεσά τους, η μητέρα της και ο Ματέο, αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.

“Όταν σου μιλάω θα με κοιτάς”, ακούστηκε ανάμεσα στα άλλα κάποια στιγμή, ενώ λίγο αργότερα και ενώ η Ελένη προσπαθούσε ανεπιτυχώς να παρέμβει, η μητέρα της έκανε μεταβολή μπήκε ξανά στο αυτοκίνητο της και κατευθύνθηκε στην Αθήνα.

Το αποτέλεσμα του καυγά ήταν τελικά να φύγει μόνο του το ζευγάρι για την Άνδρο, αφού όπως μεταφέρουν κάποιοι από τους παρόντες στο επεισόδιο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ματέο είπε στην μητέρα της να μην πάει μαζί τους, ενώ κι εκείνη δεν φάνηκε να το επιθυμεί πλέον, μετά τον καυγά…

Πηγή: youweekly.gr