Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το θανατηφόρο τροχαίο

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το θανατηφόρο τροχαίο, που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην περιοχή των Μαλίων.

Στο δυστύχημα, έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι, ενώ μια γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τα στοιχεία που συλλέχθηκαν αλλά και από την αξιοποίηση υλικού καμερών ασφαλείας, οι 3 από τους 4 επιβαίνοντες στο όχημα δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας και μόνο ο τέταρτος, ένας 18χρονος, που έκανε τη σωστή κίνηση να φορέσει τη ζώνη του, βγήκε σώος από το τροχαίο.

Η παρέα φαίνεται να διασκέδαζε στην περιοχή και στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο, με την 41χρονη οδηγό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες να έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Οι κάμερες δείχνουν το όχημα να κινείται στο δρόμο έξω από το ξενοδοχείο «Ίκαρος» με τη γυναίκα οδηγό και τον άνδρα να είναι όρθιος στο ανοιχτού τύπου όχημα και να χορεύει.

Ξαφνικά το αυτοκίνητο χτυπά στο αριστερό κράσπεδο και ο άνδρας εκτοξεύεται κυριολεκτικά, στο δρόμο, όπου και βρίσκει ακαριαίο θάνατο!

Οι αρχές εκτιμούν ότι εκείνη τη στιγμή πιθανότατα χτύπησε και η γυναίκα οδηγός, καθώς το όχημα φαίνεται να φεύγει προς την αντίθετη κατεύθυνση με μεγάλη ταχύτητα, να σκαρφαλώνει στο δεξί κράσπεδο και να καταλήγει σε χωράφι.

Η οδηγός του οχήματος εντοπίστηκε να κρέμεται νεκρή από την πόρτα του οχήματος.

Ο νεαρός που φέρεται να φορούσε τη ζώνη ασφαλείας ήταν αυτός που κατάφερε σοκαρισμένος να βγει στο δρόμο και να εντοπιστεί από οδηγό ταξί, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε τις αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι από τα συντρίμμια ανασύρθηκε τραυματισμένη και μια 39χρονη γυναίκα.

Πηγή: cretalive