Στη δημοσιότητα γuμvή φωτογραφία Υποψήφιας σε πολυτελές σκάφος απο τις Κυκλάδες…

Παγκόσμια πρωτοτυπία… για νεαρή γοητευτική υποψήφια στη Μύκονο!

H υποψήφια δημοτική σύμβουλος με Κωνσταντίνο Κουκά, έδειξε πως γι άλλη μια φορά το ωραίο φύλλο πρωτοπορεί και δείχνει και την άλλη πλευρά της εκλογικής μάχης , η οποία πλαισιώνεται από όμορφο χιούμορ χώνοντας τα… με το γάντι!

Συγκεκριμένα, η Άντζελα-Ευαγγελία Γρυπάρη, βγήκε κυριολεκτικά έξω από τα ρούχα της, καθώς πόσταρε στο τοίχο της, μια παιδική της φωτογραφία μέσα στη θάλασσα λέγοντας χαρακτηριστικά:

Και επειδή διαθέτουμε χιούμορ??
Μιας και τα άπλυτα μας συνηθίσαμε να μας τα απλώνουν σε δημόσια θέα…
Τώρα αν ισχύουν ή όχι είναι άλλη υπόθεση..
Πάντα με αγάπη❤?

Η Άντζελα-Ευαγγελία Γρυπάρη του Ιωάννη (Δηλιανού) και της Παρασκευής γεννήθηκε στην Αμερική και έχει μεγαλώσει στη Μύκονο.

Έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων στο North Carolina University στις ΗΠΑ. Έχει σπουδάσει επίσης ναυτιλιακά και εσωτερική αρχιτεκτονική με στόχο την ανάδειξη των φυσικών και ιστορικών κατοικιών της Μυκόνου.

Είναι δυναμική επιχειρηματίας και έχει δημιουργήσει κέντρο άθλησης στο νησί μας, ενώ είναι υπέρμαχος της οικογένειας και των δικαιωμάτων των γυναικών.

Αγαπητή Άντζελα-Ευαγγελία Γρυπάρη, είμαστε σίγουροι πως κάποιοι θα απογοητεύτηκαν από τη παιδική φωτογραφία διότι θα περίμεναν κάτι πιο πρόσφατο, αλλά ομολογούμε ότι μας γοητεύσατε τόσο με την εξωτερική σας εμφάνιση όσο και με το χιούμορ σας, το οποίο χρειάζεται στην εποχή μας!