Συγκλονίζει η αποκάλυψη για την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης εξακολουθεί να βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης, μετά το ατύχημα που είχε με τη μηχανή, χωρίς να μπορεί να λειτουργήσει μόνος ούτε για να ικανοποιήσει τις βασικές ανάγκες της καθημερινότητάς του.

Η γυναίκα του συνεχίζει να στέκεται «βράχος» δίπλα του, δεν έχει φύγει από το πλάι του ούτε στιγμή και βιώνει μαζί του κάθε δυσκολία.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και προσωπικός φίλος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Χάρης Λεμπιδάκης, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την κατάσταση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές για την υγεία του παρουσιαστή

4.jpg

«Η συνέχεια και ο καθημερινός αγώνας του είναι δύσκολος. Ο Κωνσταντίνος δεν μπορεί να τραφεί, δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να περπατήσει», ήταν τα πρώτα λόγια του Χάρη Λεμπιδάκη για την κατάστση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη..

«Είναι δύσκολες στιγμές. Περνάει τον δικό του Γολγοθά. Πριν από περίπου ένα δίμηνο συναντήθηκε με τον γιο του, ένα χρόνο και κάτι μήνες μετά το σφοδρό ατύχημα», πρόσθεσε.

Η γυναίκα του συνεχίζει να στέκεται «βράχος» δίπλα του κάνοντας τα πάντα  για να αισθάνεται όσο το δυνατόν πιο άνετα.

Τα δυσάρεστα νέα, ωστόσο, ήρθαν από το θέμα της αποζημίωσης που αξιώνει ο γνωστός παρουσιαστής.

«Η εξέλιξη είναι για μία αγωγή που είχε καταθέσει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης πριν από δύο μήνες κατά των υπευθύνων του σφοδρού αυτού ατυχήματος που ζητούσε 2. 796.000 ευρώ και 108.000 ευρώ ανατροφή για τον 8χρονο γιο του μέχρι και το 22ο έτος της ηλικίας του. Δηλαδή περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ. Η εκδίκαση αυτής της αγωγής πήρε αναβολή λίγο πριν το Πάσχα» είπε ο δημοσιογράφος με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Ο Κωνσταντίνος, που μπορεί να ακούσει, μπορεί να συνεννοηθεί με τα μάτια με τον γιο του που τον βλέπει καθημερινά.
newsbombgr