Συγκλονίζει ο Σάκης Ρουβάς:Σοκαριστική αποκάλυψη ένα χρόνο μετά την φονική πυρκαγιά

Ένας χρόνος έχει περάσει από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι που οδήγησε στο θάνατο 102 αθώων ανθρώπων και πολλοί γνωστοί και μη, θέλησαν να κάνουν αναρτήσεις με τις δικές τους εμπειρίες αλλά και ευχές. Μεταξύ αυτών και ο Σάκης Ρουβάς.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μπορεί να μην ήταν παρών στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, ωστόσο στο σπίτι του στον Νέο Βουτζά, που υπέστη μικρές ζημιές, καίγοντας κάποια από τα δέντρα και τα φυτά του κήπου, βρισκόταν ο μικρός γιος του μαζί με τους παππούδες του, οι οποίοι κινδύνευσαν πραγματικά και γλίτωσαν στο παρά πέντε.

Σήμερα, ανήμπορος να ξεχάσει αυτή την εμπειρία, έκανε μια νέα ανάρτηση με μια φωτογραφία που δείχνει στάχτες κι αποκαΐδια και μερικά ανθισμένα μοβ κυκλάμινα να ξεφυτρώνουν κόντρα στο μαύρο:
«Μια καταστροφή που δεν μπορούμε και δεν πρέπει να ξεχάσουμε, όσο κι αν δεν αντέχουμε να δεχτούμε το μέγεθός της. Ένα χρόνο μετά και οι πληγές μένουν ανοιχτές. Για όσους έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους. Για όσους είδαν να σβήνονται τα μέρη με τις πιο όμορφες αναμνήσεις τους και με αργούς ρυθμούς προσπαθούν να ξαναχτίσουν την καθημερινότητα που έχασαν. Για το περιβάλλον μας, που στερήθηκε ακόμα μια ανάσα πράσινου και κινδυνεύει να μην αναβιώσει από τα καμένα κλαδιά και τα ξερά χόρτα που ακόμα σχηματίζουν “βουνά” στις γειτονιές μας. Κι ενώ οι μνήμες είναι ακόμα νωπές, και η οργή και ο πόνος παραμένουν στους ανθρώπους που ψάχνουν να ξαναβρούν την “κανονικότητά” τους, δεν μπορούμε παρά να αναζητούμε την ελπίδα πως μέσα από τις στάχτες θα φυτρώσει και πάλι η ζωή και το χαμόγελο. Ελπίδα πως μια τέτοια καταστροφή δεν θα επαναληφθεί και πως μέσα από την τραγικότητά της, πήραμε ακόμα ένα μάθημα»