Θέμης Αδαμαντίδης: «Θα το πάω μέχρι τέρμα!»

Συνέντευξη Τύπου με παρουσία του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια- έδωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, μια ημέρα μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη στην Καλλιθέα. Δείτε την πρώτη ανάρτηση μετά το περιστατικό!

«Θα το πάω μέχρι τέλους για το δίκιο μου», είπε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής. «Θέλω να πως σε όλους τους Έλληνες πολίτες και τους πολίτες που είναι στην Ελλάδα, ότι αυτή η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο κανενός άλλου», είπε και συνέχισε, αφού ήπιε λίγο νερό.

«Θέλω να πω σε όλους τους Ελληνες πολίτες, αυτή η Ελλάδα δεν πρέπει να είναι περισσότερο ή λιγότερο κανενός απ΄ό,τι είναι και δική μας», επανέλαβε. «Πρέπει επιτέλους να πάψουμε να φοβόμαστε για το δίκιο μας, ας φοβούνται κάποιοι άλλοι που κάνουν παράνομες πράξεις και ανήθικες. Έχω το θάρρος στην ψυχή μου να πάω μέχρι το τέρμα για το δίκιο μου».

Θέμης Αδαμαντίδης: «Θα το πάω μέχρι τέρμα»
Για το περιστατικό του ξυλοδαρμού είπε:

«Ούτε ξυλοδαρμό μπορώ να το πω. Περπατούσα, με πλησίασαν και με χτύπησαν. Μου είπαν για χρήματα, τα οποία ... έτσι θέλει να ισχυρίζεται κάποιος. Είμαι καλά, γι' αυτό βγήκα...», είπε.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το πώς έγινε το περιστατικό, είπε ότι τα έχει ήδη περιγράψει και σηκώθηκε από τη θέση του.

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Δεν μπορούσε ποτέ να φανταστώ ότι έναν άνθρωπο που έχει κάνει ευτυχισμένους τους Ελληνες με τα τραγούδια του και το ήθος, θα τολμούσε κανείς να τον πειράξει. Ο κ.Αδαμαντίδης είναι ταλαιπωρημένος, αλλά θέλει να δώσει το μήνυμα ότι είναι όρθιος».