Τι συμβαίνει με τη Σοφία Kαρβέλα; Νέα ανησυχία μετά την περίεργη ανάρτησή της για...

Είναι αλήθεια πως η Σοφία Καρβέλα δεν μας είχε συνηθίσει σε εκ βαθέων εξομολογήσεις. Άλλωστε, από τα 18 της ζει στην Αμερική και ως εκ τούτου υπήρχε μια απόσταση από την ελληνική σόουμπιζ.

Εκεί παντρεύτηκε τον Θανάση Πανουργιά, εκεί απέκτησε τους δυο θησαυρούς της, τα δυο αγόρια της στα οποία αφοσιώθηκε, χωρίς ωστόσο να παραμελεί και τη δουλειά της.

Λίγο μετά τις πρώτες φήμες περί χωρισμού, η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση άρχισε να δείχνει μια εξομολογητική διάθεση. Σας θυμίζουμε πως πρόσφατα η ίδια αποκάλυψε το θέμα της με το αλκοόλ, καθώς και το ότι στο παρελθόν έχει κάνει εκτρώσεις.

Εν τω μεταξύ, επιβεβαιώνονται μέρα με τη μέρα οι πληροφορίες ότι ο χωρισμός της από τον Θανάση Πανουργιά είναι οριστικός.

Η Σοφία ήρθε πριν από λίγες μέρες στην Ελλάδα μόνο με τα παιδιά κι αφού έμεινε για λίγο στη βίλα της μητέρας της στην Κηφισιά, αναχώρησαν όλοι μαζί για Μύκονο. Από το νησί των ανέμων έκανε, λοιπόν, αυτή την περίεργη ανάρτηση η οποία προκάλεσε ανησυχία τόσο στους γονείς της, όσο και στους φίλους της.

Η μοναχοκόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, όπως η ίδια αναφέρει, ενώ θα έπρεπε να χαλαρώνει και να διασκεδάζει, όχι μόνο δεν αισθάνεται έτσι, αλλά παθαίνει και κρίσεις πανικού! Το σχετικό κείμενο το ανέβασε στα Stories στα αγγλικά το οποίο σε ελεύθερη μετάφραση αποτυπώνεται ως εξής:

«Αυτή τη στιγμή έχω πάθει κρίση πανικού. Σπανίως βρίσκομαι σε διακοπές και θα έπρεπε να διασκεδάζω. Αλλά είναι δύσκολο για μένα να διασκεδάσω. Το θέμα είναι πως νιώθω τελείως ασήμαντη όσο δεν δουλεύω. Ξάπλωσα στο κρεβάτι πριν μισή ώρα και σκέφτηκα πόσο άχρηστη πράγματι είμαι και πόσο θέλω να χειρίζομαι τους ανθρώπους και οτιδήποτε σκέφτονται ή νιώθουν για εμένα. Και δεν μπορώ. Και η αλήθεια είναι πως θέλω να το κάνω αυτό επειδή έχω προβλήματα και όχι επειδή με ενδιαφέρει τόσο πολύ. Και μετά, χάρη στου ότι είμαι νηφάλια για λίγο, θυμήθηκα τι μου λένε και μου ξαναλένε να κάνω όταν τα πράγματα ‘’παίρνουν την κάτω βόλτα’’. Επαναλάβετε μετά από μένα: ‘’Άστο να περάσει, άστο να περάσει’’»…

Πηγή: patkiout.gr