ΤΩΡΑ! Πτώματα παντού στη Χαλκιδική! Εθνική συμφορά!

Ασύλληπτη τραγωδία από το πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας στη βόρεια Ελλάδα με συνολικά 7 νεκρούς, έναν αγνοούμενο και 30 τραυματίες - Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Χαλκιδική

Η πρωτοφανής σε ένταση κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες που χτυπάει τις τελευταίες ώρες την κεντρική, δυτική και βόρεια Ελλάδα πήρε τη ζωή σε 7 συνολικά ανθρώπους.

Ενας ακόμα άνδρας αγνοείται στην Χαλκιδική όταν χάθηκε με τη βάρκα του. Οι τραυματίες είναι 30 εκ των οποίων μία γυναίκα πολύ σοβαρά, ενώ ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές σε περιουσίες, σπίτια και υποδομές.

Από τη θεομηνία στην Χαλκιδική υπάρχουν 6 νεκροί και ένας αγνοούμενος, ενώ ένας ηλικιωμένος άνδρας έχασε τη ζωή του στην Ημαθία.

Ο νομός Χαλκιδικής κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ενώ ο διευθυντής πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Χαράλαμπος Στεργιάδης επιβεβαίωσε τον αριθμό των έξι νεκρών στην Χαλκιδική καθώς και 30 τραυματιών.

Ασθενοφόρα έσπευσαν από τη Θεσσαλονίκη για να συνδράμουν στην διακομιδή τραυματιών, ενώ συνεργεία της Περιφέρειας προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές τους δρόμους από τις πτώσεις δεκάδων δέντρων.