Χωρίζει η Ελένη Μενεγάκη;;;; Μα τι λένε;;;;;

Καινούργια μαντάτα έχει το PatKiout.gr για την Ελένη Μενεγάκη καθώς μετά την πρόσφατη αποκάλυψη για εκείνη ότι κάποιοι επιτήδειοι την «πουλάνε» εν αγνοία της ως πρόσωπο προϊόντων αδυνατίσματος και αισθητικής προσώπου για την οποία ενημερώθηκε και έκανε σχόλιο στο instagram, εντοπίσαμε μέσω social media και κάποιους άλλους οι οποίοι πραγματικά, το τερμάτισαν!

Αυτή τη φορά, για να διαφημιστεί ένα συγκεκριμένο προϊόν, όπως θα δείτε σε όλα τα ντοκουμέντα που παραθέτουμε, η Ελένη, όχι μόνο χωρίζει από τον Ματέο Παντζόπουλο ο οποίος σύμφωνα με τη δημοσίευση αυτή που έχει τίτλο «Δεν μπορώ άλλο να το κρύβω», έχει πρόβλημα με το αλκοόλ που τον οδήγησε σε καταχρηστική συμπεριφορά (διευκρινίζουν πάντως πως ο ίδιος το διέψευσε αυτό!), αλλά έδωσε και αποκλειστικά συνέντευξη που μιλά για όλα αυτά!.

Ξεκαρδιστικό πράγματι είναι το σημείο κατά το οποίο η Μενεγάκη «μιλά» για «τον γάμο της που έχει τελειώσει» με ατάκες που προκαλούν «κλάμα».

Τώρα, αν θα επισκεφτεί και πάλι τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, θα το μάθουμε τις επόμενες ώρες διότι το θέμα αγγίζει τα όρια της γελοιότητας. Βλέπον

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΕΔΩ! patkiout.gr