Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης: Τα ευχάριστα τους "χτύπησαν" την πόρτα!

Η ευτυχία "χτύπησε" την πόρτα στον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Ζέτα Μακρυπούλια και αποφάσισαν να πάνε παρακάτω! Τι συνέβη ακριβώς;

Μαζί στη ζωή μαζί και στην TV; Το ζευγάρι είναι εδώ και εννέα χρόνια από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz κάτω από την ίδια στέγη και οι θαυμαστές τους περιμένουν σύντομα να τους δουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Μέχρι τότε όμως ενδέχεται το ερωτευμένο ζευγάρι να μοιραστεί και το ίδιο τηλεοπτικό πλατό στο νέο φιλόδοξο μουσικό talent show του ΑΝΤ1, με τίτλο "The Final 4", που θα αρχίσει τον Οκτώβριο!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η Νο 1 επιλογή του καναλιού για να αναλάβει την παρουσίαση του πολυδιαφημισμένου project, καθώς έχει την εμπειρία μεγάλων παραγωγών, ενώ στην άλλη μεριά - εκτός απροόπτου - στην κριτική επιτροπή θα βρεθεί ο αγαπημένος της Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές και πλέον ανήκει στη δισκογραφική εταιρία της Heaven και του Ομίλου ΑΝΤ1.

Αυτό θα είναι βούτυρο στο ψωμάκι των τηλεθεατών που θα βλέπουν το ζευγάρι σε live στιγμές μα το χιούμορ και τα πειράγματά τους.

Σε πελάγη ευτυχίας Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης: Τα ευχάριστα τους

Για τη θέση της κριτικής επιτροπής, όμως, προορίζεται και η Πέγκυ Ζήνα η οποία κι αυτή υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με τη Heaven, ενώ σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες και στην τρίτη θέση της κριτικής επιτροπής ακόμα ένα μεγάλο όνομα, καλλιτεχνικό, της δισκογραφικής εταιρίας του ομίλου.

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εμφανίζονται να δέχτηκαν πρόταση που τους έκανε ο ΑΝΤ1 και αν δεν αλλάξει κάτι θα βρίσκονται στην επιτροπή του νέου talent show, που ετοιμάζει ο σταθμός για την εύρεση νέων ταλέντων στον χώρο του τραγουδιού!